TOURS
|
EVENTS
|
OVER ONS
|
BOEKEN EN CONTACT

Overzicht van onze evenementen


Iedereen een inspirerende belevenis bieden dat is ons doel. Om dit te realiseren staan we met kennis en zorg voor uw klaar. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een perfect georganiseerd evenement. Waar u ook met ons fietst in de wereld u kunt zorgeloos genieten!Upcoming: Tour de France 2016

In 2016 zijn wij voornemens weer een Tour de France te organiseren, een dag voor de profs uit. Volledig verzorgd. Start in Mont-Saint-Michel, finish in Parijs. Wij vertrekken op 30 juni 2016 vanuit Nederland.

De eerste geinteresseerden hebben reeds geboekt. Bij 8 deelnemers gaan we van start. 

Tour de France 2015

In 2015 organiseerden wij wederom een Tour de France voor wielerliefhebbers. Ruim 40 renners startten in Utrecht en finishten in Parijs. 

 
Klik hier naar het artikel in Fiets van oktober 2012.

Forza4Energy4All 2014

Van 12 tot en met 14 september 2014 bedwongen ruim 90 deelnemers fietsend, hardlopend en wandelend drie beroemde Italiaanse bergtoppen, de Gavia, Mortirolo en Stelvio. Deze sportieve uitdaging, genaamd Forza4Energy4All, is een door Stichting Energy4All georganiseerde sponsoractie voor het medicijnonderzoek voor de behandeling van energiestofwisselingsziekten onder leiding van Professor Dr. Jan Smeitink. Tot op heden is er geen medicijn voor energiestofwisselingsziekten en komt 70% van de kinderen met deze ziekte te overlijden voor hun 18e levensjaar.

Forza4Energy4All 2013

In het weekend van 6, 7 en 8 september 2013 gingen de deelnemers van Forza4Energy4All de sportieve uitdaging aan. Ruim 100 man bedwong fietsend, wandelend of hardlopend de Italiaanse bergen: de Gavia, de Mortirolo en/of de Stelvio.
 
Voor meer informatie klik hier.

Reve: Tour de France 2012

Samen met Michael Robertson, een Amerikaanse wielerfotograaf, zes sportieve Amerikaanse vrouwen begeleid van de proloog in Luik tot aan de finish in Parijs.

Een onvergetelijke belevenis voor deze zes Amerikaanse vrouwen die geëmotioneerd en trots alle kilometers van de Tour de France 2012 hebben afgelegd. Één dag vóór het profpeloton en EPO-vrij!

Klik hier voor foto's.

Tropical Cyclist: Tour de France 2012

Alle etappes van de Tour de France van 2012 gefietst! Ruim 30 wieler-recreanten, mannen en vrouwen variërend in leeftijd van 25 jaar tot en met 63 jaar realiseerden hun droom: het fietsen van een heuse Tour de France.

Tranen van geluk en voldoening werden onder de Arc du Triomphe in Parijs gedeeld. Een unieke belevenis rijker, grenzen verlegd en voor even het gevoel een ware renner te zijn. Één dag vóór het profpeloton fietsten we alle etappes geholpen door de Flecheurs van de ASO (verantwoordelijk voor de route). Volledig verzorgd door Cycling Dutchman.

Klik hier voor foto's.

Tropical Cyclist: Zuidelijk Afrika 2012

Een fiets expeditie van Vic Falls (Zimbabwe) naar Kaap de Goede Hoop (Zuid Afrika). Het enige gevaar onderweg: overstekende Olifanten!

Dus op afstand wachten tot ze overgestoken zijn, alsof het een zebrapad is.....

Een mooie samenwerking met Tropical Cyclist, waarbij Cycling Dutchman zorgde voor de catering onderweg "into the wild".

Voor foto's klik hier.

Tropical Cyclist: Patagonia 2011

Samen met Pascal Kolkhuis Tanke, eigenaar van Tropical Cyclist, een uitdagende meerdaagse mountainbike overlandtocht georganiseerd door Patagonia!

Gestart in Bariloche, Argentinië, koersend door prachtige en ruige landschappen in Chili en Argentinië.  Eindigend in Ushaia, de zuidelijkste stad van de Wereld, voelde eenieder zich een bevoorrecht mens. De tocht werd volledig verzorgd en begeleid door ons team en een Overland-truck. Alles aan boord om ook in de wildernis te kunnen genieten van een goede maaltijd en warm bed.

Klik hier voor foto's.

Tour for Kika 2010

Vijftien vrienden gingen de ultieme uitdaging aan voor wielertoeristen en reden alle etappes van de Tour de France 2010 voor het goede doel.

Het goede doel was KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Sommigen van ons hebben de gevolgen van deze ziekte van te dichtbij meegemaakt. De renners brachten ruim 100.000 euro bijeen om onderzoek en genezing van kanker bij kinderen te kunnen bekostigen. Een knappe teamprestatie op de fiets en voor het goede doel.

Klik hier voor meer foto's.

Tour de Jan Janssen 2008

Jan Janssen, de eerste Nederlandse winnaar van een Tour de France in 1968, haalde het door Cora bewaarde routeboek van 1968 van zolder. Als eerbetoon aan Jan fietsten en organiseerden wij de Tour van 1968, 40 jaar na dato.

Een onvergetelijke wielerreis voor alle deelnemers. Samen met Jan Janssen en Herman van Springel werden ze als helden ontvangen door familie, vrienden en de Nederlandse wielerpers in het Velodrome Jacques d'Anquetil.

Klik hier voor foto's.


Vragen en/of interesse?
Bel naar 06 111 83 889 of mail naar info@cyclingdutchman.nl


Copyright © 2022 Cycling Dutchman, all rights reserved.