TOURS
|
EVENTS
|
OVER ONS
|
BOEKEN EN CONTACT

Wie is Cycling Dutchman?

We hebben veel organisatietalent en tijd nodig om een drie weken durende Grand Tour te realiseren. We bezitten de ervaring en het temperament om de benen fris en de geest scherp te houden tot in Parijs. Onze Tour directeur, Wilfred de Kruijf is geknipt voor deze taak. Altijd vrolijk en rustig, alert en klaar om te improviseren tijdens onvoorziene zaken. Hij zet de juiste toon voor ieder wielerevent.

Wilfred de Kruijf   Wilfred de Kruijf is de Cycling Dutchman. Gevestigd in Nederland, heeft Wilfred gewoond en gewerkt over de hele wereld.

Gedurende de laatste 10 jaren heeft hij heroische fietstochten georganiseerd in vier continenten: Afrika (Cairo-Kaapstad), Asia, Zuid Amerika (Patagonia), en Europa. Hij is te voet 1000 km door de Pyreneeën getrokken, en natuurlijk heeft hij twee zeer succesvolle Grand Tours georganiseerd voor Jan Janssen en Kika daarom is ook het idee voor Rêve geboren. Alle renners van beide Tour de France edities hebben Parijs gehaald.

Geïnspireerd door de wens om anderen te helpen hun persoonlijke dromen te realiseren, is hij gepassioneerd in alles wat hij doet, deze positiviteit werkt aanstekelijk. Onze klanten kunnen zich focussen op het fietsen van de Tour in de wetenschap dat Wilfred alles goed verzorgt zowel grote als kleine zaken.

 
Support

 Vragen en/of interesse?
Bel naar 06 111 83 889 of mail naar info@cyclingdutchman.nl


Copyright © 2022 Cycling Dutchman, all rights reserved.